Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Alessi tesi. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Alessi tesi tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Alessi T-Timepiece tesi

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Alessi T-Timepiece tesi” fås til 269,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne elegante tesi er designet af Titus Wybenga og udformet som et klassisk lommeur, hvorfra den også har fået sit navn.
Da tesien er fremstillet af rustfrit stål, tåler den opvaskemaskine efter brug….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Alessi Tesi

Sidste produkt på vores liste er Alessi Tesi som vi har fundet til 264,26 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Forkæl dig selv men en kop lækker te til morgenmaden.
Med tesien fra Alessi bliver det nemt at lave den perfekte kop te.
Tesien er designet af Michael Graves, og med fuglen i toppen passer den sammen med fløjtekedlen med den lille fugl i hældetuden.
Låget…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Alessi Tesi på listen er Alessi T-Timepiece tesi fra KitchenOne.dk med en pris på 269.00. Billigste udvalgte Tesi er Alessi Tesi som du kan købe for 264.26 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 4.74 kr.
Ovenstående Alessi Tesi data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Alessi Tesi tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tesi guides:

Fandt du ikke det rigtige Tesi blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tesi: