Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo tefilter. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo tefilter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Tefilter

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Eva Solo Tefilter” fås til 112,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Få mest mulig ud af din løs-vægts te.
Det kegleformede tefilter fra Eva Solo er designet til at få det bedste ud af tebladene, da de får lov at brede sig ud.
Stålfilteret har silikone i spidsen, så det ikke ridser din kop eller glas.
Takket være materiale…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Eva solo termotekop med tefilter – 0,35 l

Sidste produkt på vores liste er Eva solo termotekop med tefilter – 0,35 l som vi har fundet til 349,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Eva solo termotekop med tefilter – 0,35 l Tag din yndlings-te med i bilen på vej til arbejde, på togrejsen eller på tur i skoven.
Termokoppen er designet, så du kan brygge varm te direkte i koppen.
Termokoppen har indbygget tefilter i låget, så du kan nyd…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Eva Solo Tefilter på listen er Eva solo termotekop med tefilter – 0,35 l fra Erling Christensen Møbler med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Tefilter er Eva Solo Tefilter som du kan købe for 112.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 237 kr.
Ovenstående Eva Solo Tefilter data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Eva Solo Tefilter tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tefilter guides:

Fandt du ikke det rigtige Tefilter blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tefilter: