Bedste Eva Solo Tefilter: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Teæg.dk » Alle guides » Tefilter » Eva Solo Tefilter

Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo tefilter. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo tefilter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Eva solo termotekop med tefilter - 0,35 l

1: Eva solo termotekop med tefilter – 0,35 l

Bedste pris: 349.00 hos Erling Christensen Møbler

Eva solo termotekop med tefilter – 0,35 l Tag din yndlings-te med i bilen på vej til arbejde, på togrejsen eller på tur i skoven. Termokoppen er designet, så du kan brygge varm te direkte i koppen. Termokoppen har indbygget tefilter i låget, så du kan nyd… læs mere hos Erling Christensen Møbler >>

Billede af Eva Solo - Tefilter

2: Eva Solo – Tefilter

Bedste pris: 109.00 hos KitchenOne.dk

Få mest mulig ud af din løs-vægts te. Det kegleformede tefilter fra Eva Solo er designet til at få det bedste ud af tebladene, da de får lov at brede sig ud. Stålfilteret har silikone i spidsen, så det ikke ridser din kop eller glas. Takket være materiale… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Eva Solo Tefilter på listen er Eva solo termotekop med tefilter – 0,35 l fra Erling Christensen Møbler med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Tefilter er Eva Solo – Tefilter som du kan købe for 109.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 240 kr. – de 2 Eva Solo Tefilter vi har fundet koster i gennemsnit 229 kr.
Ovenstående Eva Solo Tefilter data og priser er hentet fra 3 butikker (Erling Christensen Møbler, KitchenOne.dk, Emmalys). Alle Eva Solo Tefilter tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tefilter guides:

Fandt du ikke det rigtige Tefilter blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tefilter:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Teæg.dk

Mere med Eva Solo:

Er du vild med Eva Solo, men Tefilter var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Eva Solo: