Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Eva Solo tekopper. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Eva Solo tekopper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Eva Solo Nordic Kitchen termo tekop 0,35 liter

  • Dagens pris: 249,95 kr.
  • Fundet hos Kop&Kande DK
  • Mærke: Eva Solo

Sidste produkt på vores liste er Eva Solo Nordic Kitchen termo tekop 0,35 liter som vi har fundet til 249,95 hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Brygger teen direkte ned i din termokop og holder teen varm i mange timer da den er fremstillet i dobbelvægget rustfrit stål. Samtidigt holder den 100% tæt og er nem og praktisk at tage med.
Teen bryggesved at putte te i filteretog vende koppen med hovedet ned.
Når teen har trukket vendes koppen blot til normal position og teen trækker ikke længere – men erklar til at drikke.
Passer i de fleste kopholdere og kan betjenes med en hånd pga den smarte klikfunktion i låget.
Kan også anvendes uden tefilter til fx kaffe eller koldt vand.
Pulverlakeret rustfrit stål. Rummer 0,35 liter…

Se hos Kop&Kande DK ❯❯

Dyreste Eva Solo Tekopper på listen er Eva Solo Nordic Kitchen termo tekop 0,35 liter fra Kop&Kande DK med en pris på 249.95. Billigste udvalgte Tekopper er Eva Solo Nordic Kitchen termo tekop 0,35 liter som du kan købe for 249.95 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Eva Solo Tekopper data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Eva Solo Tekopper tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tekopper guides:

Fandt du ikke det rigtige Tekopper blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tekopper: