Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen tekande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen tekande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Bernadotte Tekande 1,2 Liter

  • Dagens pris: 799,95 kr.
  • Fundet hos Kop&Kande DK
  • Mærke: Georg Jensen

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Bernadotte Tekande 1,2 Liter som vi har fundet til 799,95 hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne noget så yndige og elegante tekande i porcelæn fra Georg Jensens ikoniske Bernadotte serie, er inspireret af Sigvard Bernadottes designs.
Desuden er der hentet inspiration fra Japans traditionsrige teceremonier.
Tekanden har et ganske særligt udtryk med sin lidt flade og buttede facon sammen med det store runde håndtag.
Tekanden indeholder en si i rustfrit stål, så du nemt som ingenting kan brygge din yndlings te.
Den fine si hænger i en fast kæde, som naturligvis ikke bliver varm under tebrygningen….

Se hos Kop&Kande DK ❯❯

Dyreste Georg Jensen Tekande på listen er Georg Jensen Bernadotte Tekande 1,2 Liter fra Kop&Kande DK med en pris på 799.95. Billigste udvalgte Tekande er Georg Jensen Bernadotte Tekande 1,2 Liter som du kan købe for 799.95 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Georg Jensen Tekande data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Georg Jensen Tekande tilbud er opdateret i dag 31-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tekande guides:

Fandt du ikke det rigtige Tekande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tekande: