Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen tekande. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen tekande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Tekande m/ si sort – Ib Laursen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Mostersskur.dk.

Her kan “Tekande m/ si sort – Ib Laursen” fås til 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 19,5 cm, H: 13 cm, D: 16 cm, Materiale: Støbejern Tekande med si i sort fra Ib Laursen.
Tekanden er lavet af støbejern og har et rustikt udtryk.
Tekanden har fint prikket mønster på den øverste del af tekanden.  Tekande m/si…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

2: Tekande i glas m/ si – Ib Laursen

Sidste produkt på vores liste er Tekande i glas m/ si – Ib Laursen som vi har fundet til 275,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: H: 18,5 cm, D: 12,5 cm, Materiale: Glas Tekande i glas med si fra Ib Laursen.
Tekanden er en meget fin tekande med et tefilter i toppen er den nem at lave en god kande te i og derefter tømme tefilteret eller lade teen eller urterne trække, så den ka…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ib Laursen tekande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ib Laursen tekande:

Dyreste Ib Laursen Tekande på listen er Tekande m/ si sort – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 449.00. Billigste udvalgte Tekande er Tekande i glas m/ si – Ib Laursen som du kan købe for 275.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 174 kr. – de 2 Ib Laursen Tekande vi har fundet koster i gennemsnit 362 kr.
Ovenstående Ib Laursen Tekande data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Tekande tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tekande guides:

Fandt du ikke det rigtige Tekande blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tekande: