Bedste Nicolas Vahé Tekande: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Teæg.dk » Alle guides » Tekande » Nicolas Vahé Tekande

Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Nicolas Vahé tekande. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nicolas Vahé tekande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Nicolas Vahé Cast Tekande Sort

1: Nicolas Vahé Cast Tekande Sort

Tilbud: Kun 485.00 388.00 hos Pejsen.com. Spar 97 kr. / 20 %

Hold teen varm i kanden, Cast, fra Nicolas Vahé. Den mørke nuance og smukke form er en fin detalje på bordet, når der skal nydes en kop te alene eller med gæster. Tekanden har en praktisk hank og knop, så kanden og låget nemt kan løftes, uden at man… læs mere hos Pejsen.com >>

Billede af Tekande Cast m/ hank Sort - Nicolas Vahé

2: Tekande Cast m/ hank Sort – Nicolas Vahé

Bedste pris: 439.00 hos Mostersskur.dk

Mål: H: 17.4 cm, Ø: 12 cm Materiale: Støbejern Tekande “Cast” med hank i Sort fra Nicolas Vahé. Hold teen varm i kanden. Den mørke nuance og smukke form er en fin detalje på bordet, når der skal nydes en kop te alene eller med gæster. Tekanden har en p… læs mere hos Mostersskur.dk >>

Dyreste Nicolas Vahé Tekande på listen er Nicolas Vahe Tekande, Cast, Sort fra Home Sweet Home med en pris på 440.00. Billigste udvalgte Tekande er Nicolas Vahé Cast Tekande Sort som du kan købe for 388.00 hos Pejsen.com. Forskellen på de to priser er 52 kr. – de 3 Nicolas Vahé Tekande vi har fundet koster i gennemsnit 422.33 kr.
Ovenstående Nicolas Vahé Tekande data og priser er hentet fra 3 butikker (Pejsen.com, Mostersskur.dk, Home Sweet Home). Alle Nicolas Vahé Tekande tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tekande guides:

Fandt du ikke det rigtige Tekande blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tekande:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Teæg.dk

Mere med Nicolas Vahé:

Er du vild med Nicolas Vahé, men Tekande var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Nicolas Vahé: