Bedste Rörstrand Tekande: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Teæg.dk » Alle guides » Tekande » Rörstrand Tekande

Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Rörstrand tekande. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rörstrand tekande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Rörstrand Ostindia Tekande 1,2 liter

1: Rörstrand Ostindia Tekande 1,2 liter

Bedste pris: 686.00 hos KitchenOne.dk

En tekande fra Rörstrand. Historien bag om dette unikke og flotte porcelæn er utroligt fascinerende. Et skår, som viste sig at være østindisk porcelæn, blev i 1930 fundet af den dengang ukendte designer Emmy Almström. Det var et porcelænsskår fra skibet G… læs mere hos KitchenOne.dk >>

Billede af Rörstrand Swedish Grace Tekande 1,5 liter

2: Rörstrand Swedish Grace Tekande 1,5 liter

Bedste pris: 461.00 hos KitchenOne.dk

En hvid tekande fra Rörstrand. Klassisk og stilfuldt design fra porcelænsserien Swedish Grace. Fuldend udtrykket på eftermiddagsbordet med denne elegante tekande. Tekanden rummer op til 1,5 liter. Kan vaskes i opvaskemaskine og anvendes i mikrobølgeovn…. læs mere hos KitchenOne.dk >>

Dyreste Rörstrand Tekande på listen er Rörstrand Ostindia Tekande 1,2 liter fra KitchenOne.dk med en pris på 686.00. Billigste udvalgte Tekande er Rörstrand Swedish Grace Tekande 1,5 liter som du kan købe for 461.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 225 kr. – de 2 Rörstrand Tekande vi har fundet koster i gennemsnit 573.5 kr.
Ovenstående Rörstrand Tekande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Rörstrand Tekande tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tekande guides:

Fandt du ikke det rigtige Tekande blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tekande:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Teæg.dk

Mere med Rörstrand:

Er du vild med Rörstrand, men Tekande var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Rörstrand: