Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl tekopper. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl tekopper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru tekop med underkop – 28 cl

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Grand Cru tekop med underkop – 28 cl som vi har fundet til 154,- hos Erling Christensen Møbler.

Forhandlerens beskrivelse:
Tekop med underkopGrand Cru er Rosendahls smukke service-serie med alt fra bestik til tallerkner og skåle.
Serien er udformet i smukt hvidt porcelæn, som skaber rene linjer på spisebordet.
Grand Cru serien har en elegance med et råt touch, som giver stell…

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Dyreste Rosendahl Tekopper på listen er Rosendahl Grand Cru tekop med underkop – 28 cl fra Erling Christensen Møbler med en pris på 154.00. Billigste udvalgte Tekopper er Rosendahl Grand Cru tekop med underkop – 28 cl som du kan købe for 154.00 hos Erling Christensen Møbler. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rosendahl Tekopper data og priser er hentet fra 1 butikker (Erling Christensen Møbler). Alle Rosendahl Tekopper tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tekopper guides:

Fandt du ikke det rigtige Tekopper blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tekopper: