Du er landet på Teæg.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton tesi. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton tesi tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Collar tesi

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Stelton Collar tesi” fås til 133,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Forkæl dig selv med en velsmagende kop te.
Steltons tesi er en del af Collar-serien, der har taget de nordiske hjem med storm. Designet er enkelt og minimalistisk samt med det flotte visuelle udtryk.
Designerne bag er det italienske makkerpar Daniel Debia…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Stelton Tesi

Sidste produkt på vores liste er Stelton Tesi som vi har fundet til 120,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Tesi, som passer til den klassiske termokande EM77 i både 1/2 liter og 1 liter.
Den lange slanke tesi er enkel og funktionel, samt let at rengøre.
Både holderen og tesi kan komme i opvaskemaskinen.
Holderen til tesi'en gør, at du undgår at få teplette…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stelton tesi i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stelton tesi:

Dyreste Stelton Tesi på listen er Stelton Collar tesi fra KitchenOne.dk med en pris på 133.00. Billigste udvalgte Tesi er Stelton Tesi som du kan købe for 120.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 13 kr. – de 2 Stelton Tesi vi har fundet koster i gennemsnit 126.5 kr.
Ovenstående Stelton Tesi data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Coop.dk, Emmalys, Erling Christensen Møbler). Alle Stelton Tesi tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tesi guides:

Fandt du ikke det rigtige Tesi blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tesi: