Lav et hyggeligt hjørne i stuen til eftermiddagsteen - sådan gør du

Hvis du er en vaskeægte tedrikker, som elsker hyggen ved at nyde en god kop te i dejlige omgivelser, så er du kommet til den helt rigtige artikel. Her kan du nemlig, via 5 simple tips, finde ud af, hvordan du indretter et hyggeligt område i stuen, som er dedikeret til eftermiddagsteen. Se med her!

Den perfekte lænestol

Først og fremmest skal man jo have et rigtig godt sted at sidde, når man nyder sin eftermiddagste - og den bedste, hyggeligste og mest komfortable stol at gøre det i må jo altså være en lænestol. I lænestolen kan man nemlig sætte sig rigtig godt til rette, hvor man faktisk sidder op, samtidig med at man også er lænet lidt tilbage - det er altså bare det perfekte møbel, hvis man rigtig skal sidde og hygge sig med en god kop te.

Så hvis du ikke allerede er den heldige ejer af en lækker go komfortabel lænestol, så skal du næsten ud og finde en til det lille område. Du eksempelvis finde Lille Petra hos Andlight, hvis det er den slags plydsede, hyggelige stol du tænker kunne passe godt ind i det hyggelige hjørne. Ellers er det muligt at finde flotte lænestole mange forskellige steder - både brugt og fra ny.

Tæpper og puder skal der også til

Når lænestolen er på plads i det lille tehjørne, så kan man supplere til hyggen ved eksempelvis at placere nogle puder og tæpper i lænestolen. Puderne gør, at man måske kan sidde lidt bedre, og tæpperne er selvfølgelig beregnet til, at man kan pakke sig godt sammen og rigtig nyde den hyggelige tetid.

Et bord i den rette størrelse

Når der er helt styr på selve siddepositionen, så skal der jo også være et bord, som hele tearrangementet kan stå på. Her vil det nok se lidt tosset ud, hvis man har et kæmpestort spisebord eller skrivebord til at stå - man skal nok derimod tænke i noget, som er lidt mindre, og som måske bare lige akkurat kan rumme en tekande, en kop og måske en lille kage.

Der findes heldigvis mange af den slags små hyggelige borde, så det er bare med at lede. Og når man vælger netop den type bord, er der altså heller ingen tvivl om, at det er et hjørne, der skal bruges til at drikke te i.

Hyggelig belysning

For at bidrage yderligere til den hyggelige stemning, så skal der selvfølgelig også være en eller anden form for belysning. Det skal helst ikke være alt for skarpt, men derimod en for for dæmpet belysning - det er lidt hyggeligere. Det kunne eksempelvis være en fin lille lampe, som hænger på væggen.

Men noget, der næsten er endnu hyggeligere er at have levende lys. Det passer på en eller anden måde ret godt til det hyggelige te setup. Men man kan også sagtens lave en kombination af de to, så man ikke går ned på god stemning og hyggelig belysning.

Fine detaljer i området omkring

Det sidste, der lige vil sætte prikke over i'et på det hyggelige hjørne, er selve omgivelserne i hjørnet. Det kunne eksempelvis være en ide at have nogle fine billeder eller malerier hængende - måske endda nogen, som forestiller en tekop, så man på ingen måde er i tvivl om, at det er et hjørne, som er beregnet til tedrikning. Ellers kan de fine detaljer egentlig bare være det, man lige selv synes er pænt at have stående fremme, og som bidrager til hyggen, man netop prøvet at skabe i det pågældende hjørne.

Menu
Top